Τα παιδιά της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης με την βοήθεια του Σέφ κ. Τσίλια, μαγείρεψαν φαγητό για το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ι.Μ.Κ.Κ.Π.

                         Aitomato-prosxedio-6172-2.jpg                                        Ο πολύ γνωστός και βραβευμένος  Σεφ κ. Σταμάτης Τσίλιας μαζί με τα παισιά της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης μαγείρεψαν  και στην συνέχεια πρόσφεραν ζεστό φαγητό στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, στο πλαίσιο της δράσης  «της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης», με επίκεντρο την υγιεινή διατροφή με τίτλο «Οι Chef μας μαγειρεύουν για το γηροκομείο Κατερίνης»

Η δράση πραγματοποιήθηκε  στις εγκαταστάσεις της Μέριμνας, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα των Chef». Οι νέοι της Μέριμνας Παιδιού μαζί με τον γνωστό σε όλους σεφ κ. Σταμάτη Τσίλια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μετά την ολοκλήρωση του μαγειρέμματος κατευθύνθηκαν προς το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο στο Σβορώνο Πιερίας, όπου και παρέδωσαν τα γεύματα.

Την προσπάθεια τίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους , κ. Γεώργιος, Πρόεδρος του Ιδρύματος ο οποίος και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Καραπούλιο Δημήτριο,την Διοίκηση με τα μέλη για την πρωτοβουλία καθώς και τον κ. Τσίλια και τα παιδιά της Μέριμνας.

 

thumbnail.jpgAitomato-prosxedio-6172-4-225x300.jpgthumbnail_1.jpg

 

https://www.youtube.com/watch?v=a34DgkD7wxM