05/2015
 

"Πανικός" με ουρές στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση για το Γηροκομείο της Μητρόπολης

 

"Πολιόρκησαν" σήμερα το μεσημέρι την αίθουσα του grande sala στη Νεοκαισάρεια πάμπολλοι συμπολίτες μας, προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση - συνεστίαση φιλανθρωπικού χαρακτήρα του γηροκομείου της Μητροπόλεως Κίτρους. Τελικά η μεγάλη αίθουσα του κέντρου αποδείχτηκε μικρή για τόσο πολύ κόσμο, αφού η προσέλευση και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητικά μεγάλη και σχηματίστηκαν ουρές στην είσοδο και έτσι αρκετοί αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, αφού δεν κατάφεραν να βρουν τραπέζι, ούτε καν στα πατάρια, τα οποία είχαν γεμίσει ασφυκτικά με κόσμο από νωρίς.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ημέρα μνήμης του ποντιακού ελληνισμού και κατόπιν παρουσίασε τους μεγάλους καλλιτέχνες, τους αδελφούς Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους στην εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το γηροκομείο της Μητρόπολης.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χειροκροτημάτων οι αδελφοί Τσαχουρίδη τόνισαν ότι είναι τιμή τους που βρίσκονται στη σημερινή φιλανθρωπική εκδήλωση και ότι συναυλίες που δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς αξίζουν να λέγονται μεγάλες και οι υπόλοιπες να λέγονται μικρές.  

 

 

Αναζήτηση

Σχετικά με το Ίδρυμα

image Στον 1ον όροφο του Γηροκομείου υπάρχει ένα κεντρικό σαλόνι και ένα μικρότερο, όπου οι γερόντισσες περνούν ελεύθερα το χρόνο τους
 
image Στον ίδιο όροφο υπάρχει το γραφείο της Διεύθυνσης, της Ψυχολόγου, το Ιατρείο καθώς και οι κοιτώνες φιλοξενίας
 
image Μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ (2007 - 2013) έχει εξοπλιστεί πλήρως η κουζίνα με σύγχρονα μηχανήματα
 
 Το Εκκλησιαστικό μας Γηροκομείο εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα SAVE AGE. Ένα Έργο για την Εξοικονόμηση Ενέργειας και Κόστους σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.
 CLLD_LEADER_LOGO.jpg            «Επέκταση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Μ.Φ.Η.) Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Υφισταμένης Δυναμικότητας 22 Κλινών, με την  προσθήκη Μονάδας Διαβίωσης Δυναμικότητας 23 Κλινών», της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος», το οποίο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» με βάση την απόφαση ένταξης με αρ. πρωτ. 7675/30-12-2019του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας (όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) και έχει λάβει κωδικός ΟΠΣΑΑ 0011317647. Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020 προσέγγιση CLLD LEADER” με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και συγκεκριμένα από την ΣΑ 082/.
 
 Σχετικό έντυπο του Ιδρύματος με πληροφορίες:
IMG_20211024_195216.jpg
                     
IMG_20211024_195244.jpg
 
 
 
 

Αιτήσεις

Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά που απαιτούνται για την κατάθεση αίτησης προς το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης.

- Δικαιολογητικά

- Αίτηση εισαγωγής

Μπορείτε επίσης να κάνετε την αίτησή σας και ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.